Takkenwerk als bloemstuk

Als je op zoek bent naar een uniek bloemstuk dan kun je kiezen voor een takkenwerk. Een takkenwerk kan zowel een strak bloemstuk zijn als een fleurig geheel. Een takkenstuk kan zowel op verschillende manieren toegepast worden en is zowel zakelijk als persoonlijk heel geschikt. Zo kun je een tafelstuk laten maken, een stuk in een vaas of het over een heel andere boeg gooien. Zo kun je ook een takkenwerk kiezen die opgehangen kan worden. Denk ook eens aan ronde stukken of een heel groot werk geschikt als boog voor een bruiloft ceremonie. Een bloemist in Westland kan je zeker aan een geschikt stuk helpen.

Takkenwerk op je bruiloft

Op je bruiloft kan een takkenwerk ontzettend goed staan. Je kunt de tafels versieren met stukken die passen bij jouw thema. Als je wat anders wilt dan kun je ook kiezen voor een groot stuk in de vorm van een boog of halve boog. Deze kun je bij de ceremonie ophangen. Dit past ontzettend goed bij een bruiloft met een industriële stijl of een buitenbruiloft. Je kunt hier namelijk een ontzettend strak en natuurlijk takkenwerk van maken. Met pampasgras en droogbloemen kun je ook met een bohemian stijl jouw bruiloft aankleden. Stukken van je takkenwerk kun je ook terug laten komen in het bruidsboeket

Takkenwerk als versiering thuis

Als je net even iets ander wilt dan is een takkenwerk dus zeer geschikt. Je kunt een takkenwerk ook thuis als versiering gebruiken. Een tafelstuk gaat lang mee en is dan ook een leuke manier van meer decoratie en groen in huis. Een takkenwerk kun je ook ophangen. Denk aan een leuke krans die gedecoreerd kan worden voor Pasen. Ook een krans kun je zowel neerleggen als ophangen, afhankelijk van het design. Het leuke van een krans is dat je deze in verschillende seizoenen af kunt wisselen. Met herfst kun je voor een herfstkrans kiezen, in de winter een kerstkrans en ga zo maar door. 

Takkenwerk als versiering op het kantoor

Een takkenwerk kan langer meegaan dan een traditioneel bloemstuk. Daarom is een takkenwerk ook zeer geschikt voor op kantoor. Een stuk voor op tafel en een hangend takkenwerk kan zeer geschikt zijn. Als je de toonbank een persoonlijk tintje wilt geven dan zou je hier zeker een stuk kunnen plaatsen. Als je kantoor een leestafel heeft of een tafel in de wachtkamer dan zou een takkenwerk daar zeker goed passen. Dit geeft meer een woonkamergevoel en geeft de ruimte sfeer. Je kunt gaan voor een basic stuk of juist voor een fleurig stuk. Dit is allemaal afhankelijk van het bedrijf.

Menu